Slimme luchtanalyse apparatuur

Om analyses van binnenhuis lucht te kunnen analyseren hebben we verschillende toestellen nodig.

Als eerste gebruiken we een slimme thuis lucht sensor die voor ons en jullie een idee geeft van de eerste eventuele problemen.

Onze indoor lucht analyser kan de onzichtbare, geurloze verontreinigende stoffen in uw omgeving detecteren en maakt deze zichtbaar via een LED-display. In één oogopslag laten de kleur en de breedte van de gloed u weten of uw lucht meer aanvoelt als een bos in de Alpen of de ring van Brussel.

De app informeert u over de oorzaken en gevolgen van uw activiteiten en hoe deze de luchtkwaliteit thuis beïnvloeden. Het biedt u real-time metingen en grafieken van elke verontreinigende stof over een periode van tijd, vanaf de eerste dag. Nu kunt u vervuilingsbronnen en -patronen eenvoudiger identificeren.

We meten natuurlijk ook fijnstof en CO2, dit met een apart toestel die zo nauwkeurig meet dat het bijna een referentie toestel is. Ook relatieve vochtigheid en temperatuur speelt een rol, dat meten we ook.

We zoeken de bronnen van vervuiling op.

De app waarschuwt u wanneer er een vervuilingspiek optreedt, samen met het type vervuiler en de hoeveelheid vervuiling waarmee u te maken hebt.

Denk mee na. Heb je een nieuw product bij je thuis geïntroduceerd? Een nieuw gedrag? Het kan allemaal van belang zijn.